Kontakt

Kontakt

Billede fra vores domicil i Vejby i det vidunderlige Nordsjælland

Martin Mourier er partner og arbejder til dagligt som coach med udvikling af ledere og ledergrupper i Skandinavien. Han er uddannet Cand. Merc. og har taget 5 års efteruddannelser indenfor relationskompetence, coaching og familieterapi. Derudover har han igennem en årrække været iværksætter og leder i virksomheder fra bl.a. opstart til opkøb/børsnotering, samt arbejdet som direktør og COO i en nordeuropæisk IT virksomhed. Han sidder i dag i flere bestyrelser.

Jørgen Lauge Sørensen er partner, oprindeligt uddannet Cand. Merc. i finansiering og strategi og videreuddannet på SIMI. Han har 7 års efteruddannelser indenfor selvudvikling og udvikling af grupper, bl.a som eksamineret psykoterapeut og coach. Jørgen har mange års erfaring som leder og managementkonsulent, blandt andet som direktør hos PwC Consulting og Mærsk Data. Han arbejder i det daglige med en til en ledercoaching, optimering af resultat- og relationsarbejde i lederteams og med udviklingsforløb for grupper af ledere.

Peter Mortensen er partner, og er uddannet Cand. Psych. og familieterapeut (MPF). Peter har 25 års erfaring med at skabe udvikling og vækst hos mennesker og grupper. Han har arbejdet med samarbejdsoptimering på bestyrelsesniveau, med konfliktløsning, supervision og som træner af leder og personalegrupper. Ud over dette er Peter medejer og Direktør af Dansk Familieterapeutisk Institut DFTI.

Bjørn Uldall er oprindelig uddannet cand.merc.int. fra Copenhagen Business School og har en bredt funderet erfaringserfaring som leder og management konsulent i hhv. Carlsberg A/S (Salg og Marketingchef i. Rusland), McKinsey & Co. (Strategiudvikling), og Right Kjaer og Kjerulf (Organisations- og lederudvikling). Bjørn har en 5 årig efteruddannelse som eksamineret psykoterapeut, og har netop afsluttet et PhD aktionsforskningsprojekt ved University of West England. Sammen med en række danske top- og mellemledere har han gennem flere år udforsket begrebet ’Meningsfuld Ledelse i Praksis’ og herigennem udviklet nye tilgange til ledelsesudvikling. Bjørn arbejder til dagligt med udvikling af ledere og ledergrupper gennem individuel coaching, teamprocesser, og aktionslæringsforløb.

Adresse

Skandinavisk Ledelsesudvikling
Farvergårdsvej 23
3210 Vejby